Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om actuele en juiste informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig, accuraat en up-to-date is.

 

Dynamostaal B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het vertrouwen op, de informatie op deze website. Het gebruik van deze website en de informatie die hierin is opgenomen, is geheel op eigen risico.

 

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Eventuele links naar externe websites worden uitsluitend ter informatie verstrekt, en wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites.

 

Voor specifieke vragen of juridisch advies raden we aan contact op te nemen met een gekwalificeerde professional. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer.